Dagbok

Stallets dagbok

En bra arbetsdag med mestadels raskare träning. De som gick fortast var:
Haweswater ensam.
Bright Light, House in Order och Space Dragon tillsammans.
Australian Open och Timo Nurmos tillsammans.
Det gjorde de utmärkt, de såg fina och starka ut allihop. Även alla jag inte just nämnt gick bra i goda tempon, det var endast ett fåtal som höll sig i lugnare tempon idag.
Efter flera dagar där vi haft ett fåtal ryttare (och därför många turer) var det fler hästar och ryttare i turerna idag trots att Fredrik inte var på plats. Giovanni var tillbaka efter några veckors semester, Michael red ett par turer och vi hade också Elin Ahlin som red under förmiddagen tillsammans med Tobias och Malva. Dessutom jobbade Sandra idag, nu har hennes utbildning börjat igen men just idag hade hon ingen skola och kunde hoppa in. Så det blev en mycket trevlig dag!
Imorgon är det dags för tävlingar igen, men för vår del har vi bara en starthäst, Chizhou gör ett test i Breeders Trial. Se närmare kommentar angående hennes chanser under fliken Kommande Starter (Starter & Resultat).

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1