Dagbok

Stallets dagbok

Amanda har fått en inflammation i sin ena arm den är rejält svullen och röd. Efter läkarbesök så måste hon ha armen i skena i kanske en vecka, tills det här går tillbaka. Så vi fick klara oss utan henne idag och några dagar framöver.
Jag kan med stolthet säga att vi inte drog in på någonting alls som behövde göras idag, vi genomförde precis allt. Det var väldigt många hästar att träna, det var hovslagaren, all mockning samt allt annat som vi gör i stallet. 
Jag var på plats en timme tidigare, kl 05.00 och det var bara trevligt att pyssla runt lite ensam i stallet en timme och ha all fodring och tempning klar samt de första hästarna ute när övriga anlände. 
Vi fick in Michael att rida ett par turer, men det blev ändå hela åtta turer som reds innan träningen var klar samt att jag tömkörde Label Black (han tränas igång med markträning ett tag framöver innan han ska börja cantra igen). 
Det blev en hektisk dag så klart, men det gick ändå väldigt bra.
Idag var det också anmälningar till nästa onsdag, då har vi bara Chizhou anmäld i Breeders Trial, ett test för att se hur pass hon räcker i den här klassen på gräs. Även om det bara är en häst nästa vecka så blir det desto fler veckan efter. Då är det väldigt många hästar som siktar på start och kanske också någon kvalhäst.
Imorgon blir det ännu en fullspäckad dag. Jag tänkte också imorgon uppdatera med nya bilder igen, då det var ett tag sedan sist så det är hög tid för det igen.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1