Dagbok

Stallets dagbok

Så var det lite sommarfeeling igen. Efter ganska många dagar med svalare väder så var det som att sommaren var tillbaka idag igen. Är man ledig och kanske dessutom på semester, ja då får det gärna för min del varmt och soligt. Dock är det jobbigare när man ska träna hästar, rids de närmare lunch och solen gassar så blir det lätt alldeles för varmt för dem.
I New York är det över 40 grader varmt och morgondagens tävlingar på Saratoga inställdes redan igår pga värmen.
Så varmt har vi ju det inte här, men visst har det några gånger känts för varmt för att ha tävlingar mitt på dagen. Där kanske man framöver ska fundera på om man vid stark värme kan flytta tävlingarna till några timmar senare när inte solen står som högst?
Dagens träning gick utmärkt och hästarna såg bra ut. Fredagar är ofta mer av en rutinträningsdag, men några undantag var det idag som tränade på lite raskare och det såg fint ut.
Imorgon tränar vi så klart som vanligt, men så länge önskar jag alla en trevlig helg!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1