Dagbok

Stallets dagbok

Så var vi hemma igen! Igår efter tävlingarna fodrade vi hästarna och åkte sedan till hotellet. Efter en intensiv dag med extremt mycket känslor så tog det inte många minuter förrän tröttheten kom för min del, när man äntligen slappnar av. 
Vi samlades ganska snabbt för en jättetrevlig middag och det blev även lite bubbel och firande. Det kändes helt rätt att få vara kvar och bara få njuta av detta.
Imorse åt vi hotellfrukost innan vi begav oss mot Jägersro. Vi började direkt med fodring så hästarna skulle hinna få i sig sin frukost innan det var dags för lastning.
Alla tre hästarna kändes kalla och fina i benen, de verkar ha tagit gårdagens lopp hur bra som helst.
Därefter då lastning och så körning hemåt, vi var framme ca kl 18.30 och resan hem gick bra utan några längre köer.
På hemmaplan höll övriga ställningarna och hästarna var ute och cantrade som vanligt idag.
Det var också startanmälan till söndag och på förhand hårt tryck på de loppen med många anmälningar. Vi fick som tur var med alla vi startanmälde, sju starthästar på söndag blir det.
Imorgon är vi tillbaka i vanliga rutinerna med träning som vanligt, men det är ändå inte som vanligt. Den här glädjen dröjer sig kvar, det känns fortfarande så fantastiskt roligt alltihop!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1