Dagbok

Stallets dagbok

Nu sitter vi i transporten på väg mot Malmö. Morgonen inleddes som vanligt med arbete i stallet och träning. Några snabbare canters och ett snabbjobb som gjordes av Sharp Eye som såg mycket fin ut och siktar på debut kommande söndag.
Därefter var det packning av alla saker vi ska ha med oss och så göra iordning hästarna. De gick rätt på transporten utan problem. Stureplan är lite mopsig där bak i bilen och vill berätta för de andra vem som är kung...
Vi bör vara framme på Jägersro ca kl 21. Vi ska nog hinna med lite middag på stan sen även om det blir åt det senare hållet innan alla hästar är installerade och klara.
Jag har uppdaterat som vanligt med kommentarer angående deras chanser, det finns under fliken Starter (& Resultat).
Det kommer vara tuff konkurrens imorgon, som det ska vara på årets största tävlingsdag på Jägersro. Bara att få med hästar i de här loppen är ju fantastiskt roligt, men vi hoppas så klart också att de gör riktigt bra lopp!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1