Dagbok

Stallets dagbok

Fyra starthästar idag och samtliga lopp reds på gräsbanan. Två fina insatser av Haweswater och Chizhou, som båda gladde oss stort. Haweswater är en härlig häst att ha, hon presterar bra i stort sett varenda gång och så även idag som kort slagen trea. Att Chizhou skulle prestera så bra i sin debut, det var dagens största positiva överraskning. Det var för kort distans för henne och hon var bara ute för att lära. Hon var lite sen ut från start, men tar in bit för bit hela loppet och hann nästan upp till seger, men blir trea bara en dryg längd slagen. En mycket glädjande debut som lovar mer framöver!
Däremot har vi lite funderande och ändringar som behöver göras gällande Australian Open och Daxios. Daxios gör egentligen återigen ett jättebra lopp, men man kan inte slänga bort så många längder som han gör för andra gången i rad från start. Vi kommer ändra lite i hans utrustning till nästa gång, för något stör honom från start. 
Australian Open är en häst med skyhög kapacitet, men han är mycket knepig. Vi har hittat helt rätt i träningen med honom nu efter mycket arbetet. I loppet fungerade han dock inte alls och här får vi verkligen tänka till varför. 
Jag har som vanligt uppdaterat kommentarer angående dagens starthästar (Starter & Resultat) även om ni här i stort sett har fått sammanfattningen av dagen.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1