Dagbok

Stallets dagbok

Härligt med Shylocks fina insats som blev en överlägsen seger! Väldigt skönt då vi har känt att han för varje start bara blivit bättre och bättre och han var verkligen värd den här segern nu efter flera bra lopp där han varit kort slagen.
Idag blev en otroligt hektisk kväll med minst sagt full fart hela kvällen. Det var något trafikarbete på Stäketleden (Rotebroleden) som gjorde att flera av våra träckare var kraftigt försenade. Vi fick planera om, hjälpas åt och i stort sett springa fram och tillbaka för att hinna sadla och träcka hästarna. Jag är otroligt tacksam för vårt suveräna teamwork, tillsammans klarade vi det hur bra som helst trots stress och tidspress, stort tack till alla!
Några hästar behövde dagens lopp av olika anledningar, men vi fick en del bra svar idag. Se närmare kommentarer angående varje häst under fliken (Starter &) Resultat.
Imorgon är det då dags för tävlingar igen, men då redan på lunchen. Idag var det dirttrack som gällde, imorgon är det gräs hela tävlingsdagen. Vi har fyra starthästar imorgon och jag har uppdaterat kommentarer angående deras chanser. Även det finns under ungefär samma flik, Starter (& Resultat).
Ska ni ut till tävlingarna imorgon så är en rekommendation att köra i tid om ni ska passera Stäketleden, ta annars gärna en annan väg för säkerhets skull.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1