Dagbok

Stallets dagbok

Så var det måndag igen och denna vecka är verkligen inte vilken vecka som helst. Tävlingar tisdag kväll och onsdag lunch på Bro Park och så Derbydagen på söndag då. Dit reser vi med hästarna lördag förmiddag som vanligt när det gäller Jägersro.
Startlistan kom ut idag och vi har tre starthästar, alla i storlopp. Det är Stureplan som startar i Malmö Sommarhandicap och det är klart dirttrack han ska starta på framöver efter senaste grässtarten där underlaget inte alls passade honom. Men han har ju en seger och en andpraplats på dirttrack innan dess och har också gjort flera fina lopp på Jägersro tidigare.
Sedan har vi två av våra treåringar i Derbyserien, Perfect Girl Ester i Derby Sprint och Beach Road One i Malmö Stads Pris (fd Sofierolöpning) som är Derby Mile kan man säga.
Roligt att få med två hästar i de här loppen inom Derbyserien. Så klart hade jag gärna velat ha en eller flera hästar i själva Derbyt också, men nu blev det av olika anledningar inte så. Vi siktar i slutet på augusti på Norsk Derby istället för flera av de som var anmälda här samt att Bright Light står kvar i Danskt Derby och siktar på det, så Derbydrömmen är inte över än när det gäller 2019.
Konkurrensen är tuff när det är sådana här storlopp inom Derbyserien, men det är som det ska vara det. Det ska bli spännande att se hur långt de räcker.
Men först är det morgondagens tävlingar som väntar och där har vi hela sex startande. Jag har uppdaterat med kommentarer angående deras chanser och ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1