Dagbok

Stallets dagbok

Hotande mörk himmel på morgonen och det dröjde inte länge förrän första regnet kom. Hela dagen har det varit fram och tillbaka med skurar och uppehåll, men solen såg vi aldrig till. Hade detta varit för två år sedan eller tidigare så hade jag förmodligen gnällt över dåligt väder. Dock skrämde faktiskt förra årets extremväder med torka, bränder och problem med skördar. Man har ju sett ett otal antal biofilmer där en dyster framtid målas upp med olika saker som radikalt förändrat jorden och befolkningen, men det har alltid just känts som bara en film och inget som skulle kunna hända. 
Den inställningen ändrades dock radikalt förra året, jag tycker det var rent obehagligt att vi plötsligt kunde drabbas av en sådan hetta och torka under så lång tid.
Så därför tror jag att många i år snarare känner en lättnad varje gång det regnar, i år är vädret lite mer som vanligt och som det ska vara. 
Dagens träning var åt det raskare hållet för de allra flesta. Hästarna skötte sig bra och det var många positiva intryck, en bra träningsdag. 
Det var även en bra arbetsdag för övrigt där vi hann med en hel del extra arbeten som behövde göras, känns alltid bra att få gjort saker som väntar.
Jag har nu som utlovat uppdaterat med nya bilder och det är denna gång endast Wolframs fina högkvalitativa bilder som gäller. Missa därför inte att kolla in dem under fliken Veckans Bilder!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1