Dagbok

Stallets dagbok

Så var man hemma igen till betydligt svalare grader och efter Malmös galna värme så kändes det ganska skönt. 
Gårdagens starthästar kändes bra i benen och kroppen, men var trötta efter resan och hettan. Klart mest utmattad var Approach som sov stora delar av dagen.
Träningen flöt på bra och hästarna skötte sig fint. Det var verkligen fullt upp med både träning, vanliga arbetet i stallet, foderleverans som tog tid samt veterinärkoll. Efter gårdagens underprestation så ville vi ta en halskontroll av Approach, men halsen såg hur bra ut som helst vilket så klart är glädjande. Halsinfektion vill man ju inte ha i stallet...
Vi kommer ta blodprov också, men huvudteorin är att det var värmen som av flera anledningar orsakade detta. Jag diskuterade en längre stund med veterinären om värme och hur det påverkar hästar olika. Det var väldigt intressant och jag lärde mig massor med nytt om hur det fungerar, vad man ska tänka på mm.
Imorgon tränar vi vidare och så börjar man ju också ladda lite inför söndagens trevliga tävlingar med internationnella gäster samt en hel del större lopp på programmet. Har ni möjlighet att ta er ut till Bro Park på söndag så rekommenderas det starkt!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1