Dagbok

Stallets dagbok

Så sitter vi då i transporten igen, men nu på väg mot Jägersro. Enligt väderprognosen skulle det vara väldigt varmt längre ner i landet, men på Bro var vädret ganska lagom behagligt. Så vi åkte kl 14 och det verkar ha varit en bra strategi, vi har inte alls åkt i någon hetta alls utan det har hunnit bli kväll här nedåt i landet.
Träningen gick bra idag, men det blev en ganska lång träningsdag. Den där svensexan igår verkade pågå ganska länge och eftersom både Fredrik och Tobias var med där så var det mycket att göra på morgonen. Vid 9-tiden dök alla deltagare upp runt om på stallområdet och det var många som såg liite slitna ut...
Det var en hel del raskare träning idag. De som gick fortast var:
Chizhou och Sharp Eye tillsammans. Båda siktar på debut inom kort.
Bright Light och Daxios ihop. Båda startar på söndag.
Haweswater trivs bäst att träna ensam och även hon startar på söndag.
Space Dragon, Power of Attorney och Timo Nurmos tillsammans. De två förstnämnda har lopp om två veckor. Tvååriga Timo Nurmos som ser ut som något helt extra, han får nu träna med äldre hästar då han gör allting så himla lätt.
Utöver dessa så gick flera hästar precis snäppet under i tempo och hela träningsdagen blev mycket bra om än intensiv.
Imorgon är det då tävlingar på Jägersro och vi har Approach i Svenskt Derby Trial samt Shylock i ett vanligt lopp. Jag har uppdaterat kommentarer angående deras chanser och ni hittar detta som vanligt under fliken Starter (& Resultat). 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1