Dagbok

Stallets dagbok

Så var vi tillbaka i normala rutiner igen efter två dagars tävlande. Träning som vanligt idag med goda tempon och hästarna såg fina ut.
Dhakota var lite extra taggad och inledde turen med att slänga av Tobias och därefter rusa runt en sväng på området och skrämma andra hästar. Som tur var gick allt bra och alla inklusive Tobias mådde fint efteråt.
Efter dagens träning var avklarad samt lite annat jobb så hann vi också med en repetition av vår lastningsträning med Approach och Beach Road One. Detta inför resan till Jägersro imorgon. Båda skötte sig finfint och gick in i stort sett direkt, men det känns bra att de får testa en extra gång. Det är bra och harmoniskt att de får gå in i transporten, stå och äta lite gräs och sedan gå ut igen.
Imorgon tränar vi som vanligt på morgonen innan det är dags för avfärd mot Malmö. Vädret kommer vara varmt i början enligt prognosen, men bli svalare längre ner i landet.
Uppdatering kommer från transporten!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1