Dagbok

Stallets dagbok

Vilken härlig dag det blev med toppväder och en enorm reklam för galoppsporten! 
Ett sådant här evenemang är ju väldigt beroende av väder och även om jag personligen tyckte det var väl varmt (speciellt för hästarna som skulle ut i solgasset och prestera) så var det ju ett fantastiskt picknickväder för alla som var där.
Sedan gäller det ju att få i alla fall en del av dessa människor att även komma till Bro Park eller någon annan av våra banor i landet, det är det som är målet och utmaningen.
Idag blev det i alla fall en väldigt lyckat på alla sätt, bra arrangerat och upplagt med hela dagsprogrammet.
Haweswater fick trafikproblem och kom aldrig fram, hade gott om krafter kvar och var bara två längder från segern. Lite surt, men man kan inte ta loppen på Gärdet på så stort allvar, det är lite av jippolopp och bara kul att vara med. Ägarna tyckte det var jätteskoj att ha starthäst på Nationaldagen och Haweswater som var rätt oberörd efteråt startar igen på torsdag.
Imorgon är det tillbaka till vanliga rutiner och träning igen!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1