Dagbok

Stallets dagbok

Så här dagen efter en tävlingsdag där hästarna har presterat så bra som de gjorde igår, då är det lätt att gå upp på morgonen. Det är verkligen som en extra energiboost och gör att allt känns lätt.
Idag blev en riktig firardag i stallet. Normalt sett brukar vi ta fikapaus efter tre turer, men idag red vi klart alla turer först. De som startade igår var ju lediga från träningen idag vilket gjorde att vi hade lite färre turer att rida. 
Efter avslutad ridning unnade vi oss en längre fika med både bubbel, tårta samt en hel del annat gott till den sena frukosten. Man får passa på att fira ordentligt när man har tillfälle och det är faktiskt också viktigt att göra det. Vi jobbar hårt med det här varje dag och då ska man också glädja sig när det ger resultat. 
Imorgon är det ju lördag vilket innebär att det kommer många ägare, så det kommer bli firande i dagarna två för oss. Det borde vi orka med... :)
Imorgon är det också en hel del raskare träning!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1