Dagbok

Stallets dagbok

En trevlig fredag i stallet där helgkänslan liksom redan börjar infinna sig. Efter två helger på resande fot (Göteborg och Jägersro) så är jag nästan osunt laddad inför en ledig söndag. Normalt sett när det är Elitloppet som det ju är på söndag så brukar jag vara på plats och se det live. Denna söndag kommer jag se det från soffan- här ska det bli sovmorgon och långfrukost framför tvn och en dag av slappande.
Idag fyllde min syster Lotta år och vi fick besök till fikat med hembakta kakor och lite bubbel. Det här med bubbel var ju supertrevligt och även om vi bara drack en liten slurk var så kändes det ändå lyxigt. Jag bestämde raskt att från och med nu blir det bubbel varje lördag i stallet för att fira in helgen. Det är inte särskilt dyrt eller krångligt (champagneglas har vi ett helt skåp med), men det ger ändå mycket tillbaka som en rolig extragrej.
Dagens träning gick utmärkt, ungefär hälften av hästarna cantrade på raskt och övriga i mellantempon eller lugnare. Hästarna såg fina ut och skötte sig utmärkt.
Idag var det också startanmälan till på torsdag och det blev till slut sex hästar som startar. Vilka det är kan ni se under fliken Starter (& Resultat).
Imorgon blir det en del raskare träning igen!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1