Dagbok

Stallets dagbok

Vi kom till stallet strax före kl 00.30 i natt och var hemma ungefär en timme senare. Det blev inte många timmars sömn innan det var dags att stiga upp igen. Kan säga att jag ser mycket fram emot kommande helg utan tävlingar (då är det ju Elitloppet), det behövs en dag av lite återhämtning nu efter två helgers resande.
Idag var det då högervarv på dirttracken och det var där de flesta hästar tränade, vi hade också några som galopperade ute på fältet.
Mestadels mellantempon åt det lugnare hållet idag, men imorgon blir det en del raskare träning.
Idag var det också anmälningar till många banor (Gärdet, Jägersro, Göteborg och Bro Park). Vi har ganska många anmälda till Bro nästa torsdag då det är något så ovanligt som förmiddagstävlingar. Vi har också Haweswater anmäld till Gärdet och det ska bli spännande.
Först är det dock onsdagens tävlingar som gäller och imorgon kommer det som vanligt här på sidan in kommentarer om starthästarnas chanser!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1