Dagbok

Stallets dagbok

Idag lite av en mellandag i träningen med mestadels lugnare träning även om det var några få som gick lite raskare tempon. Alla hästar såg fina ut och hela arbetsdagen flöt på hur bra som helst. 
Vi provlastade också Beach Road One inför morgondagens resa till Jägersro. Vid tidigare transporter (t ex när han skulle kastreras) har han varit mer än lovligt seg att lasta, så nu har vi tagit oss mycket tid att öva utan stress och press. Det har verkligen gett resultat och idag gick det jättebra, vi hoppas (och tror) han är lika duktig imorgon. 
Planen imorgon är att träna hästar och jobba som vanligt under morgonen, men att komma iväg i god tid innan lunch så vi är i Malmö i hyfsad tid.
Rapport här på sidan kommer från transporten när vi är på väg. Jag planerar också en ny bilduppdatering här imorgon samt naturligtvis kommentarer angående starthästarnas chanser. Kika in här under eftermiddagen så borde allt finnas inne!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1