Dagbok

Stallets dagbok

Vi var tillbaka i stallet igår kväll strax efter kl 22, ganska hyfsat ändå faktiskt. Jag var hemma en dryg timme senare och efter en dusch och sedan på datorn kvällens avsnitt av Robinson (kunde inte vänta till idag, missar aldrig ett avsnitt!) så blev det ju rätt sent ändå. Inte så att man studsade upp imorse, men när man är nöjd och glad med gårdagen så går det betydligt lättare.
Idag var det då som vanligt numera på måndagar träning i höger varv på dirttracken. Hästarna verkar tycka det är kul med variationen och de blir lite extra pigga av att det är något annorlunda. Det var mellantempon eller lugnare som gällde idag och dessutom några som tränade ute på fältet/gräset.
Hela dagen flöt på bra även om det var mycket arbete när vår hovslagare var på plats. När han skor så står vissa hästar står snällt uppbundna medan andra behöver en person som håller i dem för att de ska vara lugna och trygga. Vissa dagar är det inte så många eller några alls som måste hållas, men idag råkade det behövas på i stort sett samtliga som skulle skos och det tar ju en massa tid. Vi jobbade dock på effektivt och hann med precis allt vi skulle lagom till lunchfodringen.
Idag var det också startanmälan till Jägersro på söndag och då har vi Beach Road One i ett treårslopp över 1600 meter. Det är lite av ett test inför Voter och senare Svenskt Derby, så det är upp till bevis. Vi har också Mr Tooma Global som återigen startar i en Sunday Special, denna gång över 1730 meter.
Förutom våra lopp så är det många fina och kvalitativa lopp med Pramms Memorial som den givna höjdpunkten.
Det var också anmälningar till Bro Park nästa onsdag, den 22 maj och där har vi Bright Light, Perfect Girl Ester, Himalaya och Shylock anmälda. Startlista dit är ute på torsdag.
Imorgon är det en hel del raskare träning som är inplanerad!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1