Dagbok

Stallets dagbok

Direkt efter tävlingarna igår så var det full fart mot Arlanda för resa till Mallorca och nu är vi här. Min sambo Erik fyller jämnt imorgon och det firar vi här med en kortare resa, vi är hemma igen redan på torsdag lunch.
Palma är en så himla trevlig stad och vädret är soligt och fint om än inte jättevarmt. Vi har haft en mycket bra första semesterdag och även om det bara är få dagar här så är det ändå betydelsefullt att kunna komma iväg en sväng.
Hemma rapporterades allt bra, gårdagens starthästar mådde fint och träningen gick bra. Måndagar är ju lite av en rutinträningsdag med mestadels mellantempon, så även idag. Dock är ju det nya sedan förra veckan att det är höger varv som gäller på måndagar vilket ju är en nyttig och bra variation.
Det var också både startanmälan och anmälningar idag. Startanmälan var till Göteborg på söndag och där har vi Haweswater och Light Treading som startar. Anmälningar var både till Bro Park nästa onsdag (den 15e) samt till Jägersro (den 19e) dit vi planerar att åka. Så det blir ett intensivt tävlande nu för oss med resande och tre tävlingsdagar på lika många banor på en vecka.
Imorgon är det lite raskare träning som gäller!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1