Dagbok

Stallets dagbok

Dagen inleddes inte så bra med strykning av Himalaya. Det kan vara så att han smällt till sig i boxen eller liknande i natt, men inget farligt. Dock tillräckligt för att inte riskera att starta och hästens bästa måste alltid komma först. Han får göra sin nästa start om ett par veckor istället.
Desto gladare blev vi över Stureplans starka insats som tvåa. Åt vinnaren gick inget att göra åt, men det var ingen överraskning då hon stod alldeles för billigt inne i handicap och bar hela nio kilo mindre än han. 
Sture gjorde verkligen ett bra lopp och det är så otroligt glädjande att se att han är tillbaka med besked!
High Max debuterade och gjorde det okej, men den här hästen kan massor mer än så. Här fick han en lite strulig start, men framför allt visade sig distansen vara alldeles för kort. Han är ju anmäld bl a i både Svenska och Norska Derbyt, så det var ju egentligen ett bra besked att han ska ha längre distans.
Se närmare kommentarer om dagens starthästar under fliken (Starter &) Resultat!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1