Dagbok

Stallets dagbok

Nu börjar ju våren verkligen komma på allvar och de där minusgraderna på nätterna var det i alla fall ett tag sedan vi senast såg. Allt blir så mycket trevligare och lättare när det är sol och varmt!
Idag var det raskare träning för några hästar:
Stureplan, High Max, Shylock och Label Black gick alla tillsammans i ett gott tempo som ökades lite extra över upploppet. Samtliga gjorde detta mycket bra och de är nu också anmälda till lopp den 1 maj eller 5 maj, båda dagarna anmäldes idag.
Daxios gick ensam senare på dagen och gjorde precis samma upplägg som de andra, vilket gick mycket bra. Efter sin fina andraplats i årsdebuten så siktar han nu på start den 5 maj igen.
Även Chizhou gick något raskare tempo från sista sväng, men inte så fort som övriga. Hon har varit i en växtperiod ett tag, men börjar nu komma igång på allvar igen.
Övriga hästar gick mellantempon eller lugnare och dagen flöt på utmärkt. A Ragman och den odöpta franska hingsten var ute och galopperade på fälten och de ser så klassiga ut båda två så det är en fröjd att stå och titta på dem.
Imorgon är det tävlingar igen och för oss en spännande dag där vi har flera treåringar till start som vi har höga förhoppningar på inför säsongen.
Jag har uppdaterat kommentarer om våra starthästar och ni hittar detta som vanligt under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1