Dagbok

Stallets dagbok

Så var det Långfredag då, men för oss i stallet var den snarare åt det kortare hållet. Vi började rida tidig morgon och körde mockningen vartefter med god hjälp av Anne som dök upp på morgonen som en glad överraskning.
Tack vare att vi började rida extra tidigt så var också sista turen klar i bra tid och det var skönt att kunna lyxa till det med att vara färdiga en timme tidigare än normalt. Hästarna behöver ju tränas som vanligt även om det är helg, men kan man bli klar i bra tid så är det ändå mycket värt för hårt arbetande personal.
Själva träningen idag gick fint, de som tränade i snabbast tempo var Stureplan, Approach, Bright Light och Australian Open. Alla såg bra ut och gjorde det starkt. Övriga hästar höll sig i mellantempo eller lugnare och några av dessa kommer gå friskare tempo imorgon istället.
Precis som igår reds en av turerna ute på fältet och idag var det Perfect Girl Ester, Label Black, Chizhou och Kew Bridge som tränade där och de verkade trivas.
Imorgon tänkte jag göra en ny bilduppdatering här på sidan med bilder från veckan!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1