Dagbok

Stallets dagbok

Nu är det verkligen vår i luften! Ett par minusgrader på morgonen, men redan efter ett par timmar flödade solen och allt blir ju så mycket mer lättjobbat då, vilken energi man får!
Idag var det blandad träning men inga snabbjobb. Några hästar cantrade på i ganska hyfsade tempon medan andra gick lite lugnare. Vi hade också en större tur som galopperade ute på fältet och de tyckte det var jätteroligt med något nytt, det märktes verkligen. Det var lite mysigt att stå där och se dem komma galopperande tillsammans över ängen.
Idag var det också startboxträning och vi var där med tre hästar. Dhakota fortsatte sin startboxträning och skötte sig helt exemplariskt, idag kunde vi även stänga bakgrindarna samt introducera stängande av framgrindarna. Roligt att se hur cool och duktig han har blivit!
Beach Road One och Bright Light var också där för en kort övning inför deras lopp på onsdag. De startade ju varsin gång förra året och båda vann. Nu har de inte sett startboxar på ett antal månader och därför kan det vara bra att repetera. De fick bara gå in, stå en kort stund och sedan backa ut igen. Bright Light gick in i stort sett direkt. Beach Road One var något motvillig först, men det tog inte så lång tid innan han kom in. För säkerhets skull fick han gå ut och göra om det igen och då gick det bra direkt. Det känns bra att ha låtit dem göra detta inför sina lopp.
Nu kommer ju påskhelg, men vi jobbar som vanligt med träning både fredag och lördag, så på återhörande imorgon!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1