Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det en del snabbare arbeten på programmet:
Approach med Himalaya-
Approach går framåt för varje träningstillfälle, men han är ingen lättränad typ utan kräver en hel del arbete för att bli riktigt redo och stark. Roligt att se att han förbättrar sig hela tiden och vi siktar på årsdebut inom ett par veckor.
Himalaya har gått framåt massor på sitt lopp och är klart mer på hugget nu. Han siktar på start nästa onsdag, den 24e.
Beach Road One med Stureplan-
Stureplan var inte alls hårt jobbad när han årsdebuterade, nu är det helt andra förutsättningar efter ett lopp i kroppen och han ser toppenfin ut.
Beach Road One fick här en bra genomkörare inför sitt lopp nästa onsdag och kan man gå lätt tillsammans med Stureplan på det här viset så ser det minst sagt bra ut.
Bright Light delvis tillsammans med Space Dragon-
De började i friskt tempo tillsammans, men sedan fick Bright Light öka betydligt mer de sista 600 metrarna vilket han gjorde jättebra. En nyttig övning för honom som även han siktar på start nästa onsdag.
Space Dragon fortsatte i det tempo de gick i innan, han kommer träna raskare senare i veckan istället och har lopp om ett par veckor.
Shylock och Power of Attorney-
Shylock tog sitt lopp hur bra som helst och tränar nu vidare mot nästa lopp, han är på väg uppåt i form.
Power of Attorney är redo för debut ganska snart och går stadigt framåt i träningen hela tiden. Han är en utpräglad stayer som inte alls hittade farten förra året, men efter vintern har han utvecklats mycket. Han kommer behöva några ytterligare jobb innan han är startklar, men är klart på gång nu.
Utöver dessa hästar så gick även Mr Tooma Global och Label Black i friskare tempo tillsammans, vilket blev ett jättebra upplägg för båda hästarna.
Dessutom ett antal hästar som gick något lugnare tempon upp till hyfsat raskt och de såg laddade och fina ut.
Tvååringarna testade en variation i träningen idag, de var ute och galopperade på fältet. Rolig och nyttig träning, både hästar och ryttare såg uppiggade ut när de kom tillbaka. Kul att göra något annat emellanåt och det kommer vi göra fler gånger!
Sammanfattningsvis en mycket bra och positiv träningsdag och det är så roligt att vi har så många fina hästar på gång mot start nu!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1