Dagbok

Stallets dagbok

Trevlig lördag med sol och en hel del ägare på plats samt raskare träning.
Många ryttare på plats idag, så det blev färre turer men istället många hästar i varje tur. Det passade mig bra eftersom vi också hade Fullmäktigemöte under förmiddagen och framåt. Där skippade jag föreläsningarna som var först och anslöt till själva stämman, på det sättet hann alla hästar träna klart innan jag åkte. Hästarna är alltid prio ett, så det kändes skönt att det här gick att kombinera.
Träningen gick jättebra, det var många som gick i snabbare tempon och det gjorde de utmärkt. I tre veckor har nu dirttracken varit öppen och hästarna går fortfarande starkt framåt och förbättrar sig fort.
Därefter var det då dags för stämma som avhölls i Aronsborg i Bålsta och det blev en mindre cirkus under delar av mötet. Jag avstår från någon längre rapport här, men mötet visade tydligt hur läget är mellan de olika sällskapen. Jag tror det kommer bli bra till slut, nu finns det flera konkreta planer på förändring som kommer sättas igång.
Imorgon är det dags för tävlingar igen på Bro Park och jag har som vanligt uppdaterat (under fliken Starter & Resultat) med kommentarer om våra starthästar.
Vi hoppas på en bra dag imorgon!


Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1