Dagbok

Stallets dagbok

Äntligen! Vilken härlig dag! Som vi har väntat på öppningen av dirttracken och idag var det dags. Dirttracken skulle öppna kl 08.00 och vi var ute och värmde upp hästarna runt området i god tid. Kl 7.59 skrittade hästarna ut på banan och vi var faktiskt först ut på banan. De hästar som reds då var Australian Open, Bright Light, Mr Tooma Global och Label Black.
Känslan att se dem komma galopperande över upploppet var fantastisk och då gick de inte ens särskilt raskt. Banan var jättefin och precis lagom på alla sätt.
Just när våra hästar kom ut var det lugnt ute på banan och knappt några hästar syntes till. Det dröjde dock inte många minuter förrän de kom hästar från alla håll skrittande mot banan, det blev full aktivitet väldigt snabbt.
Att solen sken hela dagen gjorde ju inte saken sämre, det är otroligt vilken energi man får och vad lätt allt går när det är sol och vår i luften. Det blev verkligen en sådan positiv och bra dag på alla sätt.
Alla våra turer idag var i mellantempon eller lugnare, men imorgon är det inplanerat en hel del raskare träning.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1