Dagbok

Stallets dagbok

Äntligen första mars och nu är även februari avklarad och vad fort den månaden gick! Något kallare grader de senaste dagarna, men trots det är det ändå vår i luften och inte vinter faktiskt.
Vid en första inspektion imorse såg banan okej ut, dock fanns en hel del större klumpar i banan vilket man absolut vill undvika att trampa på. De kan inte alltid ses utan ligger strax under ytan. Vi ansåg att det gick att cantra, men att det var en dum risk att träna på raskare. Därför blev det en tempomässigt lugnare träningsdag och hästarna skötte sig jättebra.
Nu lär de vara laddade till imorgon då vi hoppas kunna träna i friskare tempon med flertalet av hästarna.
Som jag utlovade igår så har jag idag uppdaterat med nya bilder och det blev en smärre bildbomb med en väldans massa superfina bilder som duktiga Wolfram har tagit. Missa inte dem, de finns nu upplagda under fliken Veckans Bilder!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1