Dagbok

Stallets dagbok

Imorse var det på förhand aviserat om kyla, men var det tvunget att landa på hela 11 minusgrader? Ett rejält bakslag för våren, men faktiskt så steg graderna väldigt raskt och dessutom lyste solen hela förmiddagen. Det blev så pass varmt av solen framåt lunch att det blev årspremiär för att öppna fönsterna idag, så härligt att se hur mysigt hästarna tyckte det var att titta ut! Vi stängde igen till kvällen så klart, men förhoppningsvis dröjer det inga evigheter innan fönsterna kan vara öppna dygnet runt.
Även idag var banan bra trots den rejäla morgonkylan och hästarna kunde träna på. Både igår och idag har alla tränat i ett gott tempo, men ett par har gått snäppet fortare. Igår gick Mr Tooma Global och Bright Light fortast, idag var det Approach och Kew Bridge som hade lite högre fart än övriga. 
Jag måste återigen säga att det är så inspirerande och roligt när hästarna nu börjar träna på mer, det är som lägga i en högre växel. 
Nu blir det plusgrader framöver ser det ut som, men eftersom det var så pass kallt imorse så bör banan hålla kylan även till imorgon och vara bra, i skrivande stund ligger dessutom graderna strax under nollan. Så förhoppningsvis kan vi träna på även imorgon, återkommer då med en rapport som vanligt.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1