Dagbok

Stallets dagbok

Vilka galna väderomslag det är just nu! Igår var det 20 minusgrader, redan imorse vid 5-tiden var det nästan plusgrader, låg och pendlade runt nollan för att sedan stiga mer under dagen. 
Det kändes lite osäkert om det skulle bli styltor i hovarna, men på morgonen fungerade det bra ändå. Det blev inga stora styltor och de släppte på en gång så det var ingen fara alls. Dock blev det lite värre framåt lunch när graderna kröp uppåt och vi fick inställa de sista turerna men som tur var hann vi rida nästan alla innan förutsättningarna var för osäkra.
Verkligen besvärligt just nu med väderförutsättningarna, men det gäller att ha is i magen och bara rida när det är säkert och bra underlag. Skönt i alla fall att vi kunde träna nästan allihop idag och hästarna var pigga och glada, bl a Approach studsade fram av glädje ute på rakbanan.
Idag var Fredrik tillbaka igen, brunbränd och väldigt nöjd med en fantastisk semester på Hawaii som han rekommenderade varmt. Det är elva timmars tidsskillnad så igår när de kom hem efter en väldigt lång hemresa med förseningar så var han mycket trött. Strongt ändå att ta sig upp tidig morgon idag och komma och rida hela dagen, jetlag och sömnbrist är inga enkla förutsättningar. 
Igår kom ju Svensk Galopp ut med nyheter angående prispengar, nytt lopp samt lite andra positiva nyheter. Imorgon går jag in lite närmare på detta här på sidan, så på återhörande då!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1