Dagbok

Stallets dagbok

Lika tomt idag överallt, nästan overkligt att man knappt ser en häst... Jo då, några få förutom oss är ute och tränar, men många är det inte. Ska bli intressant att se om det bara är julledighet eller om det blir ett längre uppehåll innan träningen kommer igång igen.
Hästarna var lite lugnare idag efter att ha cantrat igår och rastat av sig det värsta, men de är ändå pigga och glada allihop.
Rakbanorna körs hela nätterna och är i utmärkt skick, det fungerar strålande. Något annat som också fungerar väldigt bra är sandningen. Varenda morgon tidigt så kommer Danne som kör ut sand och ser till att det inte är isigt runt stallar och slingor där man rider. Det här är något som genom åren ofta har varit ett problem då det ibland har dröjt långt in på dagen innan viktiga vägar t ex till banan blivit sandade. Nu funkar det superbra och det är en så viktig grej som man kanske inte tänker så mycket på, men som bara måste fungera!
Imorgon är det ju lördag (man blir ganska dagvill med alla julhelger) och vi tränar vidare med de hästar som inte vilar just nu.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1