Dagbok

Stallets dagbok

Regnet smattrade på ganska bra på vindrutan hela vägen till Bro imorse och i det läget trodde jag banan skulle vara blöt och geggig. Där hade jag fel, den hade klarat sig utmärkt och även om den är lite mättad på vatten så verkar den hålla bra för väder och vind just nu.
Blandad träning åt det något lugnare hållet efter gårdagens raskare arbeten. De som jobbade igår var ute och joggade medan några andra gick i lite bättre tempon och hela arbetsdagen gick mycket bra.
Inför morgondagens tävlingar ser väderprognosen ganska lovande ut, det bör kunna bli bra banförhållanden. Vi har tre starthästar och jag har nu uppdaterat med kommentarer om deras chanser och ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat). Har också idag uppdaterat med nya bilder från träningen, så kolla in dem under fliken Veckans Bilder! 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1