Dagbok

Stallets dagbok

Även idag blev det träning på rakbanan. Eller snarare jogging på rakbanan, just nu är det mera motion än riktig träning som gäller. Flera av hästarna börjar bli väldigt laddade och pigga, de skulle behöva cantra på lite raskt nu för att få rasta av sig lite mer än vad som kan göras nu. Hoppas nu att banorna torkar upp inom kort så vi kan träna på igen.
Det är inte så konstigt att förutsättningarna just nu är lite begränsade, det har inte gjort annat än att regna de senaste dagarna. Vore trevligt med lite härligt höstväder igen (vintern skippar vi om jag hade fått välja) som det var för några veckor sedan med ganska många plusgrader och sol.
Idag fick vi besked om att gårdagens inställda tävlingar flyttas till onsdag och rids direkt efter ordinarie lopp. Det var ju det besked vi fick preliminärt i lördags, men slutligt besked skulle komma idag. Så då blir det hela 12 lopp på onsdag från lunch och framåt, en bra lösning.
Idag var det också anmälan både till den 12e och den 16e, men av någon anledning så kom aldrig listan ut, så jag antar att den dyker upp imorgon förmiddag istället. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1