Dagbok

Stallets dagbok

Trevlig lördag som det ju brukar vara med mycket folk på besök, lördagar är ju den klart mysigaste dagen i stallet!
Vi hade ju planerat en del raskare träning idag, dock var det ännu kallare på morgonen och banan hade inte klarat sig lika bra som igår. Den gick att galoppera på, men var inte så bra som man hade hoppats och vi höll igen på tempot. Sista turen för dagen reds på rakbanan istället och den är ett bra alternativ nu att ta till om kylan fortsätter.
Ser ut på väderprognosen som att plusgraderna ska vara tillbaka från torsdag och framåt, det låter strålande tycker jag. Så länge det är plusgrader är jag nöjd!
Hästarna såg i alla fall fina ut och skötte sig bra. Det var många ryttare idag och det är lite extra roligt att se en tur med sex hästar tillsammans som galopperar i grupp. 
Imorgon är det lugnt på träningsfronten, men själv har jag mer eller mindre hela dagen inplanerad då det är möte i Tävlingskommittén. Där ska vi gå igenom massor med viktigt inför nästa år som t ex fördelningar av prispengar och lopp. 
Nu önskar jag alla en fortsatt trevlig helg!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1