Dagbok

Stallets dagbok

Vilken härlig återkomst det blev efter semestern! Först den trevliga gårdagen i stallet och idag en startande och en seger! Roligt för Space Dragons tålmodiga ägare som väntat på honom att han nu verkligen levererar med två raka segrar efter bara tre starter. Än är han faktiskt orutinerad och kommer gå framåt för varje start ett bra tag framöver.
Har uppdaterat kommentar angående hans insats under fliken (Starter &) Resultat.
Jag vet att jag skrev det vid förra tävlingsdagen när Beach Road One vann så enkelt, men det är faktiskt otroligt vilken skillnad det blev när hästarna fick ett friskt foder i sig. Eller egentligen inte alls otroligt, får de i sig mögel och bakterier så är det ju inte så konstigt att de blir kraftigt nedsatta och inte kan prestera, de har ju varit mer eller mindre förgiftade.
Nu känns det så himla bra och peppande inför nästa säsong, vi har nog alla som på olika sätt är engagerade i stallet fått en rejäl energiboost och en framtidstro. Nu känns det ju roligt och motiverande igen efter den värsta säsongen någonsin. 
Imorgon siktar jag på en ny bilduppdatering igen, planen är ju att göra det varje vecka nu men under semestern så skippade jag det jobbet faktiskt. 
Imorgon bitti lär jag få kämpa mig upp på morgonen, är helt fel på tiden efter den här tidsomställningen.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1