Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det en del raskare träning samt ett snabbjobb. Det var Space Dragon och Mr Tooma Global som gick tillsammans och de ökade upp från 900 och gick fortare och fortare hela vägen. Ryttarna var nöjda med dem och tyckte de kändes fina och att det blev ett bra upplagt arbete. I övrigt var det en hel del hästar som gick snäppet under snabbjobb, gott tempo hela varvet och enligt rapporterna så var alla väldigt nöjda. 
Planen här var ju ett besök på Gulfstream Park tidig morgon, men fick ett meddelande från Fanny (Olsson) att det hade regnat under natten och att banan var så blöt att de bara kunde trava idag. Så nu blir det torsdag morgon istället, vill verkligen se morgonträningen. Det är också tävlingar på kvällen på torsdag, så det kanske blir ett besök ytterligare då?

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1