Dagbok

Stallets dagbok

Är nu äntligen i Fort Lauderdale och det är mitt i natten här. Efter en sista dag i New York med besök på deras Naturhistoriska museum (som är med i filmen Natt på museet) och en allmänt mysig höstdag med sol och promenad på stan så var det dags att under eftermiddagen bege sig mot flygplatsen och meningen var att komma fram lagom till kvällen.
Stiger på planet när piloten meddelar att "vi har ett problem med en mindre läcka, men teknikerna tittar på det just nu". Kändes ju lite så där får jag säga... Var nästan glad när vi fick gå av planet igen efter en kvart, men det tog mer än tre timmar innan ett nytt plan fanns tillgängligt så det var hyfsat segt att sitta och vänta. Men nu väntar ett par dagar i värmen innan det är dags att bege sig tillbaka till verkligheten igen.
Hemma rapporteras allt lugnt och imorgon är det både startanmälan till söndag samt anmälningar till nästa onsdag.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1