Dagbok

Stallets dagbok

När det är kvällstävlingar på våren eller sommaren så är det lite mysigt med en lång dag i stallet och sedan lopp på kvällen. Även om det är ovanligt varmt för att vara november så gör det inte direkt något att detta var sista kvällstävlingen för i år... Det blir mörkt tidigt och lite halvkallt, man kan inte njuta av fina lopp på samma sätt tycker i alla fall jag (som är frusen av mig). Är man inomhus, som på restaurangen eller fiket så är det däremot bara trevligt.
Två starthästar och en insats av Shylock som trea (målfoto från andraplatsen lite surt...) som visade att han är klart på gång nu efter tidigare underprestationer, känns väldigt bra! Fina pengar tjänade han också för att vara en tredjeplats, drygt 25 000 kr inklusive svenskbonusen.
Daxios var också mycket mer på bettet än tidigare, men han har nog tappat formen efter många tuffa lopp och resor och det är nog dags att ge lite vintervila och börja om igen för att hitta rätt med honom.
Sen kväll som det blir när det är en lång tävlingsdag och sedan bilresa hem som tar ett tag. Imorgon är det träning som vanligt med lite raskare tempon för några av hästarna.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1