Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det vanligt måndagsträning dvs inte någon som gick snabbjobb, men blandade tempon där några cantrade på och andra tog det lite lugnare. Hela dagen flöt på utmärkt och hästarna såg fina ut.
Anmälan idag till söndagens tävlingar som ju skulle ha gått i Göteborg men som nu istället rids på Bro Park. Först var beskedet att det skulle bli dirttrack, men glädjande nog ändrades detta tilll gräs vilket är det klart mest logiska eftersom ju loppen ursprungligen var utskrivna på gräs. 
Fredrik är i Milano på söndag och rider araben Jaldi Karo i ett storlopp (tror det är Gruppstatus faktiskt). Det är så klart en jätterolig upplevelse för honom att få rida utomlands och speciellt i storlopp, så man får passa på när tillfälle ges. Som tur var hittade jag bra ryttare som ersättare till honom och vi har fyra hästar som startar på söndag.
Imorgon är det träning som vanligt med några raskare tempon också. Jag tänkte även göra en ny bilduppdatering här på hemsidan imorgon, det var ju ett bra tag sedan. Jag har ju dragit ner på det ganska mycket till förmån för vår Facebooksida, Instagram samt Twitter som jag uppdaterar ganska många gånger i veckan. Emellanåt blir det dock bilduppdateringar även här och då ganska mycket på en gång, så det kommer imorgon!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1