Dagbok

Stallets dagbok

Var inte jättepigg imorse efter att ha varit hemma i bostaden först kl 01.30 och sen upp igen drygt tre timmar senare. Men man kommer alltid igång efter en stund, dock är bilresan i mörker tidig morgon inte något som direkt hjälper till när man är trött. 
Gårdagens starthästar mådde fint och hade tagit sina lopp bra, det är man alltid extra glad för så klart. 
Träningen idag var ganska typisk måndagsträning med en del lugnare canters och en del i mellantempon men inga riktigt raska, det blir det däremot imorgon istället. 
Anmälningar idag både till Bro Park nästa torsdag (den 18e) då det är en hel del storlopp. Även anmälningar till Göteborg söndagen efter, dvs den 21a och det ser ut som att vi åker dit med ett antal hästar. Men först är det ju tävlingar på onsdag då vi har sex starthästar och imorgon kommer som vanligt här på sidan kommentarer om deras chanser.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1