Dagbok

Stallets dagbok

Så var det oktober då, nu kan man ju inte ens låtsas att det fortfarande är lite sensommar... Plötsligt känns december inte så himla långt borta, får lite vinterångest nästan. Med en så varm sommar vet man aldrig hur det blir, känns som att det kan bli plusgrader hela vintern (vore drömmen det!) eller typ 35 grader kallt i tre månader, jorden och klimatet har verkligen blivit extremt.
Idag var det lite av en vanlig måndagsträning, en del lugnare tempon och även några som gick i lite friskare fart. Hästarna var så himla pigga och laddade idag, House in Order bockade och busade av banan och han var bara en av många som var extra på hugget.
Idag var det anmälningar till nästa vecka då det även då är lunchtävlingar onsdag. Vi har ganska många anmälda då, nästan i vartenda lopp så det lär bli full fart den dagen. 
Det var också startanmälan till Norge nu på söndag och då har vi Mr Tooma Global i Breeders Consolation som ser ut som en bra uppgift för honom. Haweswater startar ju på onsdag men hon får också starta på söndag i ett kortare lopp (900 meter rakbana på gräset) med högre vikt. Det är ett Fegentrilopp för tjejer och man fick inte välja ryttare men önska högst tre namn. Är mycket glad och nöjd att vi fick Sveriges representant Jessica Vadst! Sällan jag startar hästar så tätt, men loppet ser ut som en mycket bra chans, hon gillar gräs och har gått bra i Norge tidigare och sedan får hon ta det lite lugnt innan nästa start.
Imorgon är det träning som vanligt med en del raskare tempon!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1