Dagbok

Stallets dagbok

Åh, vad härligt och bra det kändes med fina resultat idag och inte minst en seger! Roligt att vara etta och tvåa i loppet och jag gläds mycket med Label Blacks ägare som väntat så länge på detta. Han är ju en häst som vi hade stora förhoppningar på och nu har vi fått ordning på hans kropp och han kunde visa litegrann av sitt kunnande, men förhoppningsvis är detta bara början.
Skoj också att Space Dragon kvalade och det gjorde han fint. Alla hästar var på pengar och ingen gick dåligt, såå skönt!
Tror ingen har missat att vi haft minst sagt stora problem med halsinfektioner och det har ju förstört hela sommarens resultat, men nu har det känts sedan en tid som att hela stallet är kraftigt på gång av träningen att döma. Fantastiskt att också få ett litet kvitto på detta idag!
Har uppdaterat kommentar angående deras insatser och ni hittar detta som vanligt under fliken (Starter &) Resultat!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1