Dagbok

Stallets dagbok

Så var det en ny vecka igen och full fart framåt! Träning som vanligt idag och det var en hel del canters åt det raskare hållet och hästarna såg fina ut allihop. 
Idag gjorde Malva sin första praktikdag hos oss, hon har nyligen börjat på ett hästgymnasium och kommer då vara i stallet 2-3 dagar i veckan, vilket är jättebra både för oss och henne. Malva får mera kontinuitet i sin träning och när hon nu inom kort ska rida upp för amatörlicens så är det ju väldigt nyttigt att få rida tillsammans med mer erfarna ryttare som kan ge tips och råd. 
Det är också bra för oss som kan rida större turer med hästarna när vi är extra många vilket är en fördel speciellt för unghästarna. Dessutom är det så klart bra hjälp och även trevligt att ha Malva i stallet samt att vi då hinner med lite extra pyssel och omsorg om hästarna.
På fikarasten idag diskuterades den klart mest intressanta såpan just nu, dvs dokusåpan "Valet och blivande Regering". Kan inte påstå att någon av oss direkt är någon politisk expert, men detta är ju så rörigt och samtidigt spännande med en hel del taktik att det intresserade oss alla. Hur slutet på den såpan blir återstår att se...
Anmälningar idag till nästa onsdag i Norge samt nästa fredag och söndag på Bro Park och då blir det många startande (och kval) från vårt stall!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1