Dagbok

Stallets dagbok

Så var det plötsligt sista dagen i augusti, nu är verkligen sommaren slut. Alldeles nyligen var det galet varmt, men höstvindarna kom in fort och faktiskt är det lite skönt med något svalare grader, speciellt för hästarrna. 
Idag ännu en maxad träningsdag var planen men sista turen för dagen inställdes eftersom det då fullständigt vräkte ner regn. Hästarna var sadlade och redo och vi väntade ganska länge för att se om det skulle lugna sig, men till slut fick vi sadla av och strunta i det. Som tur var hade all raskare träning för dagen redan gjorts och det här var bara en lugnare canter som inställdes. Lite regn brukar vi inte bry oss om, men det här var klart åt det mer extrema hållet. 
Annars gick dagens träning utmärkt och ett snabbjobb reds, Himalaya och Label Black tillsammans. Himalaya skulle gå ett något längre jobb än Label Black, så efter lite uträkningar med tempon och tider så fick ryttarna instruktioner om hur fort de skulle gå på olika delar av banan och avstånd mellan hästarna från start. Om allt gjordes rätt så skulle de mötas upp och gå tillsammans sista 600 meterna. En eloge till Lin och Maria som båda bedömde tempon och avstånd helt perfekt och jobbet blev precis som planerat, bra gjort!
Båda hästarna gjorde detta mycket fint, var jättenöjd med dem. 
Till imorgon hoppas vi att banan har hunnit torka upp efter allt regnande!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1